Maastricht University

Senior Internal Operational Auditor - Maastricht

All jobs Print Apply
NederlandsEnglish

Job

Active since 01-12-2017 Job category Advice / consultancy
Location Maastricht Level Professional
Educational level Master / Post-Graduate / ... Employment type Permanent contract
Hours 38 Salary minimaal € 4.210,00 en maximaal...
Ten behoeve van de afdeling Internal Audit zoeken wij een Senior Internal Operational Auditor (1,00 fte)

Functiebeschrijving
De afdeling Internal Audit functioneert rechtstreeks onder het College van Bestuur en valt beheersmatig onder de directeur HRM. Binnen de afdeling zijn werkzaam: twee financial auditors (RA) en één assistent financial auditor. Door Internal Audit worden in opdracht van het College van Bestuur/ Raad van Toezicht en/ of decentraal management financiële en operationele audits uitgevoerd binnen de Universiteit Maastricht. In de functie van operational auditor voer je zelfstandig audits uit en rapporteert hierover aan de opdrachtgever eventueel in samenwerking met de financial auditors. Je adviseert over doelmatigheid, efficiency en betrouwbaarheid van administratieve processen en systemen. Je ontwikkelt stuurinstrumenten en ondersteunt hiermee het bestuur/management bij de beheersing van de ondersteunende processen. Je bent een business partner voor de verschillende bedrijfsonderdelen binnen de Universiteit Maastricht en draagt bij aan het verbeteren van de organisatie en de werkprocessen. Samenwerken, analyseren en adviseren zijn belangrijke onderdelen voor deze functie.

Je bent verantwoordelijk voor de volgende zaken en opdrachten:
 • Zelfstandig verantwoordelijk voor het uitvoeren van operational audits op organisatieonderdelen (afdeling en/ of processen) en compliance vraagstukken en hierover rapporteren.
 • Analyseren en in kaart brengen van beheersprocessen en systeemgebruik waaronder onderwijslogistieke processen (AO-IC’s). Adviseren over verbetermogelijkheden.
 • In samenspraak met de verantwoordelijk managers in kaart brengen en analyseren van risico’s. Adviseren van de Quality & Risk Board over risicomanagement en het aandragen en voorbereiden van agendapunten voor de Quality & Risk Board.
 • Adviseren over de opzet en organisatie van interne klanttevredenheidsonderzoeken onder studenten en medewerkers. Adviseren van bestuur en management over de uitkomsten van de onderzoeken en eventuele verbeteracties.
 • Adviseren over en meewerken aan de voorbereiding van externe (kwaliteits)audits.

Functie-eisen
 • Opleiding op academisch niveau (bedrijfskunde/ bedrijfseconomie/ accountancy).
 • Relevante werkervaring met operational audits en risicomanagement binnen publieke organisaties.
 • Kennis van/ervaring met EDP-audit en SAP is een pré.
 • Besluitvaardigheid en handelt proactief om de effectiviteit van de eigen audits te verhogen.
 • Analytische vaardigheden en probleemoplossend vermogen.
 • Communiceert op een open manier met overtuigingskracht.
 • Integer.

Arbeidsvoorwaarden
De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de cao Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website www.maastrichtuniversity.nl, Support > UM-medewerkers.

Omvang aanstelling: 1,0 fte.

Inschaling: Afhankelijk van de opleiding, ervaring en senioriteit kan inschaling plaatsvinden in de salarisschaal 12/ 13 (minimaal € 4.210,00 en maximaal € 5861,00 bij een fulltime dienstverband).

Elk jaar wordt het standaard salaris aangevuld met een vakantie uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
Het betreft een aanstelling voor een periode van twee jaar. Bij goed functioneren wordt deze omgezet in een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Overige informatie
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Sjors Olders, telnr. 043-3882045, e-mail sjors.olders@maastrichtuniversity.nl

Je kunt je sollicitatie tot en met donderdag 14 december 2017 richten aan het volgende e-mailadres: povacatures@maastrichtuniversity.nl onder vermelding van het vacaturenummer.

Interesse?
Solliciteer online via de 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
More information
This listing is a full-time job

Job category Advice / consultancy
Industry / Industries Education / Training
Region Limburg
Keywords Vacature, Fulltime, Maastricht, Operational auditor, Auditor, Bedrijfseconoom, Accountant.

Contact information

Name Sjors Olders
Phone 043-3882045

Location

Apply